Aardbeiendag

Op woensag 8 januari 2020 organiseren Delphy, BVB Substrates en ZLTO al weer voor de tiende keer de Aardbeiendag. De dag bestaat uit een lezingenprogrmma en vakbeurs speciaal gericht op aardbeien.
De dag na de aardbeiendag, donderdag 9 januari 2020, is er in dezelfde ruimte als de aardbeiendag de International Soft Fruit Conference (ISFC), georganiseerd door BVB substrates en Delphy. De dag bestaat evenens uit een internationaal aanbod van lezingen en een vakbeurs speciaal gericht op kleinfruit. Diverse toeleveringsbedrijven zijn op zowel de aardbeiendag als de ISFC met een stand aanwezig.
De dag na de ISFC, vrijdag 10 januari, is er een excursie naar enkele kleinfruitbedrijven op het programma.

Aardbeiendag GP2015 01 07 06

Datum: 8 januari 2020 (aardbeiendag)
Locatie: 1931 congrescentrum, 's Hertogenbosch (www.1931.nl)
Website: www.aardbeidag.nl
Organisatie: BvB Substrates, Delphy, ZLTO
Toegang: betaald
 

 

Haal meer uit uw aanwezigheid op de Aardbeiendag en de internationale kleinfruitdag

Nodig, voorafgaand aan de Aardbeiendag en de internationale kleinfruitdag mensen uit voor een bezoek aan uw stand. Maak ze nieuwsgierig naar het nieuws wat u op de beurs gaat tonen, daag ze uit voor een spel of wedstrijd, kortom, laat voorafgaand aan de aardbeiendag of internationale kleinfruitdag uw potentiële klanten weten dat ook u op de beurs aanwezig bent en dat ze uw stand niet voorbij mogen lopen.

 De Aardbeiendag  en De Fruitteeltkrant

defruitteelskrant

Fruitteeltkrant Nieuws Mail
De Fruitteeltkrant verstuurt nagenoeg iedere week een gratis Nieuws Mailing met nieuwsfeiten, wetenswaardigheden, kinks naar video’s enzovoort. In de mailing en op de website zijn diverse mogelijkheden om voor het plaatsen van een advertentiebanner of E-advertorial

Bekijk hier de mogelijkheden voor advertenties en advertorials in de gedrukte Fruitteeltkrant

Bekijk hier de mogelijkheden voor advertentiebanners en E-advertorials in de digitale Fruitteeltkrant Nieuws Mail en Fruitteeltkrant website.

Fotoseries