De Fruitteelt vakbeurs

De Fruitteelt vakbeurs is iedere twee jaar in januari. De twee dagen durende beurs wordt georganiseerd door de nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en FruitMasters.
De eerstvolgende editie is op 22 en 23 januiari 2020

Fruitteelt vakbeurs GP2014 01 2223 017 cutted

Datum: 22 & 23 januari 2020
Locatie: EXPO-Houten
Website:  
Organisatie: NFO & FruitMasters
Toegang en parkeren zijn gratis

 

 

 Haal meer uit uw aanwezigheid op de Fruitteelt vakbeurs

Nodig voorafgaand aan de Appeldag mensen uit voor een bezoek aan uw stand. Maak ze nieuwsgierig naar het nieuws wat u op de beurs gaat tonen, daag ze uit voor een spel of wedstrijd, kortom, laat voorafgaand aan de Appeldag uw potentiële klanten weten dat ook u op de beurs aanwezig bent en dat ze uw stand niet voorbij mogen lopen.

De Appeldag en De Fruitteeltkrant

defruitteelskrant

Gedrukte editie De Fruitteeltkrant
Voorafgaande aan de Fruitteelt vakbeurs sturen wij de Fruitteeltkrant per post naar meer dan 3.000 fruittelers en intermediairs. Een ideale mogelijkheid om uw bedrijf en uw producten onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.
Fruitteeltkrant Nieuws Mail
De Fruitteeltkrant verstuurt nagenoeg iedere week een gratis Nieuws Mailing met nieuwsfeiten, wetenswaardigheden, kinks naar video’s enzovoort. In de mailing en op de website zijn diverse mogelijkheden om voor het plaatsen van een advertentiebanner of E-advertorial

Bekijk hier de mogelijkheden voor advertenties en advertorials in de gedrukte Fruitteeltkrant.

Bekijk hier de mogelijkheden voor advertentiebanners en E-advertorials in de digitale Fruitteeltkrant Nieuws Mail en Fruitteeltkrant website.

Fotoseries

Fruitteelt Vakbeurs 2016 fotoserie