Zeeuwse Fruitteeltdag

De Zeeuwse Fruitteeltdag is iedere twee jaar in januari in de Zeelandhallen in Goes (Nederland). De eerstvolgende editie is januari 2017

Zeeuwse Fruitteeltdag GP2015 01 30 14

Datum: 24 januari 2019
Locatie: Zeelandhallen Goes, Nobelweg 6, 4462 GK Goes
Openingstijden: 13.00 tot 22.00 uur
Website: www.defruitteeltvakbeurs.nl
Organisatie: NFO
Toegang en parkeren zijn gratis

Haal meer uit uw aanwezigheid op de Zeeuwse Fruitteeltdag

Nodig voorafgaand aan de Zeeuwse Fruitteeltdag mensen uit voor een bezoek aan uw stand. Maak ze nieuwsgierig naar het nieuws wat u op de beurs gaat tonen, daag ze uit voor een spel of wedstrijd, kortom, laat voorafgaand aan de Zeeuwse Fruitteeltdag uw potentiële klanten weten dat ook u op de beurs aanwezig bent en dat ze uw stand niet voorbij mogen lopen.

De Zeeuwse Fruitteeltdag en De Fruitteeltkrant

defruitteelskrant

Gedrukte editie De Fruitteeltkrant
Voorafgaande aan de Zeeuwse Fruitteeltdag sturen wij de Fruitteeltkrant per post naar meer dan 3.000 fruittelers en intermediairs. Een ideale mogelijkheid om uw bedrijf en uw producten onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.
De krant wordt in de week voorafgaand aan de beurs, op vrijdag 20 januari 2017 bezorgd
Fruitteeltkrant Nieuws Mail
De Fruitteeltkrant verstuurt nagenoeg iedere week een gratis Nieuws Mailing met nieuwsfeiten, wetenswaardigheden, kinks naar video’s enzovoort. In de mailing en op de website zijn diverse mogelijkheden om voor het plaatsen van een advertentiebanner of E-advertorial

Bekijk hier de mogelijkheden voor advertenties en advertorials in de gedrukte Fruitteeltkrant

Bekijk hier de mogelijkheden voor advertentiebanners en E-advertorials in de digitale Fruitteeltkrant Nieuws Mail en Fruitteeltkrant website.

Fotoseries

Zeeuwse Fruitteeltdag 2015

Fruitteelt vakbeurs GP2014 01 2223 017 cutted